Wellness@home

Preventie: “Stress beheersen, burn-out voorkomen, JA het kan!”

 

 • Info, inzicht in en het ontstaan van stress en burn-out, zelfinzicht, zelfzorg en zelfreflectie, tips en tricks om stress te beheersen en burn-out te voorkomen. Geschikt voor iedereen die regelmatig met stress te maken heeft.

Begeleiding en coaching:

 

 • Individuele coaching in de meest brede zin van het woord: hoe omgaan en hoe leren omgaan met stress door werksituaties, relationele stress, familiale en andere situaties.
  Aan de hand van ieders individueel kwaliteiten- en stressprofiel gaan we individueel of in groep aan de slag.
 • Wandelcoaching: “Als je geest vastzit, zet dan je lichaam in beweging en het hoofd zal automatisch volgen.”
 • Stoelmassage of TouchLife mobil: de TouchLife stoelmassage is het middel bij uitstek om te ontspannen en positieve energie te tanken. De TouchLife stoelmassage behandelt spanningen, energieblokkades in de rug, de schouders, de nek en het hoofd. Dit wellnessmoment op de praktijk of bij je thuis geeft je energie een positieve boost.
 • TouchLife oliemassage: Een TouchLife Massage ontspant je lichaam en je gaat minder tobben. Daarnaast bevordert het de verschillende energiestromen in je lichaam waardoor bepaalde spanningen verdwijnen. De TouchLife Masseur stimuleert je bloedsomloop en je lymfevaten waardoor giftige stoffen sneller uit je lichaam afgevoerd worden.
  Door een TouchLife Massage bied je allerlei fysieke en psychische problemen het hoofd. Je lichaam en je geest voelen achteraf als herboren.
  Verschillende deelgebieden van het lichaam of het volledige lichaam kunnen gemasseerd worden.
  Een TouchLife Massage is ook uitermate geschikt ter preventie van stress en bijkomende behandeling van burn-out!

Wil je graag meer weten over de filosofie, technieken en werking van TouchLife Massage, neem een kijkje op de website:

http://www.touchlife.de/

Heb jij nog nood aan bijkomende info of specifieke vragen?

Aarzel niet en neem contact!