Referenties

Dr. Luc Swinnen, stressmanagement consultancy.

Gevolgde trainingen” Opleiding tot coach” en “Opleiding tot coach burn-out”

Dr. Swinnen: “ De bijkomende ondersteuning door het lichaam te behandelen via TouchLife Massages en TouchLife-mobil stoelmassages is een zeer grote complementaire meerwaarde. Door de positieve energie van de massages komt het lichaam tot rust en/of wordt opnieuw in beweging gezet. Samen met de coaching betekent deze aanpak voor veel cliënten een zeer degelijke en noodzakelijke basis om de draad terug op te nemen.

Dit uniek Stress en Burn-out Behandelingsmodel van Luc Motmans werkt!”

Website: www.stressmanagement.be

Contact: Dr. Luc Swinnen, Different BVBA

+32 (0)9 377 71 62 of +32 (0) 475 73 06 14

info@stressmanagement.be

 

Frank B. Leder & Kali S. Gräfin von Kalckreuth van de TouchLife Schule in Duitsland:

“Het bijzondere aan de TouchLife Massage is dat zij gestoeld is op 5 pijlers: massagetechnieken, gesprek, energie-uitwisseling, ademhalingstechnieken en verregaande aandacht voor de cliënt.

Frank B. Leder: “ Sinds 1998 worden in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk massages op de arbeidsplaatsen onder de naam TouchLife-mobil aangeboden ter preventie en ondersteuning van stress en burn-out. Ik verheug mij dat vanaf 2014 de Belgische bedrijven en de individuele cliënten door het engagement van Stress & Burn-out Coach Luc Motmans van de TouchLife-mobil massages kunnen genieten. Het welbevinden en de gezondheid van alle werknemers in België kan door dit uniek Stress en Burn-out Behandelingsmodel van Luc Motmans alleen maar verhogen.”

Website:
www.touchlife.de
www.touchlife-mobil.de

Contact: Frank B. Leder

+49 (0) 6192- 24513

TouchLife-Schule

Breckenheimerstrasse 26a

65719 Hofheim

Deutschland

 

 

A.L., Hasselt

Ik ben iemand die me steeds smijt in mijn job. Ik geef me geen honderd maar tweehonderd procent. Hierdoor heb ik de neiging om over mijn grenzen te gaan, mijn energie volledig op te gebruiken. Ik weet dat ik het type werknemer ben dat heel veel kans loopt op een burn-out. Sinds enkele maanden ben ik bij Luc in preventieve therapie. Ik combineer de wandeltherapie met de stoelmassage. De stoelmassage geeft me energie en via de wandeltherapie leer ik grenzen stellen. Sindsdien vind ik meer evenwicht in mijn leven.

E.B., Antwerpen

Werken voor 3, concentratie vaak weg, doodmoe zowel fysiek als emotioneel, in niets zin, boos over alles en nog wat, opvliegend,… ik zat midden in een burnout. Pff ik dacht: ik toch niet!
De dokter raadde me aan een psychologe te contacteren, maar daar stond ik nogal weigerachtig tegenover.
Na weken zag ik toevallig de website van Luc Motmans. Baat het niet dan schaadt het niet, dacht ik. Luc leerde me dit via diepe relaxatie te verwerken. Hij leerde me dat als die slechte gedachten boven kwamen en me probeerden te overmeesteren, hoe ik daar boven kon staan en die dingen van me kon afzetten zonder me er nog aan te ergeren.
Ik ben op de goede weg door dankzij Luc: de hartkloppingen zijn al fel verminderd als ik aan het werk denk.

G.B., Lommel

Een jaar geleden stortte ik in op het werk. Verdict: Burn-out. Ik bleef maandenlang thuis van het werk. Ik zocht heil in therapie en ik zocht heil in pillen. Maar het lukte me niet om bovenop te geraken. Via de dokter kwam ik bij Luc Motmans terecht. Hij begeleidde me op mijn zoektocht naar mezelf. Dankzij hem vond ik een manier om met het werk en om met het leven om te gaan.